Rólunk

Társaságunkat 2015-ben alakítottuk, csengődi székhellyel és telephellyel, azzal a céllal, hogy akác karó, s más akác fűrészáru gyártást, valamint kereskedelmi tevékenységet végezzen.

Cégünkről

A Natura Wood Production & Logistics Kft. családi vállalkozás, 15 alkalmazottal. A cég vezetői, apa és fia. Apa már17 éve ezen a telephelyen foglalkozik akác fűrészáru gyártással, most a telep vezetője. Fia pedig (közgazdász) egyben a cég tulajdonosa és ügyvezetője.

Fűrészüzemünkben elsősorban a nyugat-magyarországi térségben található akác fűrészipari alapanyagot dolgozunk fel. Termékeink (fűrészáru, akác karók és oszlopok) a hazai és külföldi piacokon egyaránt ismertek.

Gépparkunkat folyamatosan bővítjük, és bővíteni szeretnénk, modernizálni a jobb minőségű és nagyobb mennyiségű termékek előállítása érdekében. Ehhez, mint belső, mint külső forrási lehetőség igénybe vételével, mint pályázat, támogatás segítségével valósítjuk meg.
Cégünk a Duna-Tisza közötti, Kiskunsági Homokhátság települése, Akác feldolgozó üzeme, Kecskeméttől 60 km-re, Kiskőröstől 15 km re található, Csengőd település külterületén.
Fűrészüzemünk számára egész évben folyamatosan vásárolunk fel akác fűrészipari alapanyagot.

Our Office